Specialist in

Financieel recht

Ondernemingsrecht

Advocatenkantoor Bos & Partners

Bos & Partners is een volstrekt onafhankelijk advocatenkantoor. Het staat ons vrij om tegen banken, verzekeraars en beleggingsondernemingen op te treden. Het oude gezegde “voorkomen is beter dan genezen” geldt ook in de advocatuur. Als ons advies in een vroeg stadium wordt ingeroepen, kunnen wij voor onze cliënten problemen en/of conflicten voorkomen of de financiële nadelen beperken.

Het mooiste resultaat voor de cliënt is, dat hij/zij zonder juridisch gevecht zijn/haar doel bereikt. Hoewel Bos & Partners bekend staat als specifiek proceskantoor, wordt het merendeel van de zaken buiten de rechtszaal afgewikkeld. Wij kunnen onze cliënten geen succes garanderen, maar wel onze volledige inzet en onafhankelijkheid.

Vanzelfsprekend zijn zowel Hendrik Jan, als Daphne lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. Zij zijn beiden in het rechtsgebiedenregister van de Orde geregistreerd op het hoofdrechtsgebied algemene praktijk (burgerlijk recht). Conform de regels van de Orde halen Hendrik Jan en Daphne ieder jaar in ieder geval tien opleidingspunten op dit rechtsgebied.

Team

Berichten